Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users > Got eyebrowse 1.1 and 1.2-cvs running, but no css.

eyebrowse
Discussion topic

Back to topic list

Got eyebrowse 1.1 and 1.2-cvs running, but no css.

Reply

Author Eric Weidner <eric dot weidner at ejbsolutions dot com>
Full name Eric Weidner <eric dot weidner at ejbsolutions dot com>
Date 2002-07-18 08:50:56 PDT
Message I have been able to get Eyebrowse 1.1 and the latest code from cvs
running, but I get no css formatting in IE6 or Mozilla 1.0. Bug?

Thanks,

Eric



<!DOCTYPE html PUBLIC "-//Tigris//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
    "http://style.tigris.​org/nonav/tigris_tra​nsitional.dtd">
<html>

<head>
 <title>List index</title>
  <style type="text/css">
  @import url "/eyebrowse/css/tigris.css";
  </style>
  <link rel="stylesheet" type="text/css"
href="/eyebrowse/css​/print.css")" media="print" />
<script type="text/javascript">
if (document.layers) { document.writeln('<link rel="stylesheet"
type="text/css" href="/eyebrowse/css​/ns4_only.css")" media="screen" />')
}</script>
</head>

<body>



--------------------​--------------------​--------------------​---------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@ey​ebrowse.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help at eyebrowse dot tigris dot org

« Previous message in topic | 1 of 6 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

Got eyebrowse 1.1 and 1.2-cvs running, but no css. Eric Weidner <eric dot weidner at ejbsolutions dot com> Eric Weidner <eric dot weidner at ejbsolutions dot com> 2002-07-18 08:50:56 PDT
     Re: Got eyebrowse 1.1 and 1.2-cvs running, but no css. dlr Daniel Rall 2002-07-18 11:53:15 PDT
         Re: Got eyebrowse 1.1 and 1.2-cvs running, but no css. Eric Weidner <eric dot weidner at ejbsolutions dot com> Eric Weidner <eric dot weidner at ejbsolutions dot com> 2002-07-18 14:16:51 PDT
             Re: Got eyebrowse 1.1 and 1.2-cvs running, but no css. dlr Daniel Rall 2002-07-18 14:31:15 PDT
                 Re: Got eyebrowse 1.1 and 1.2-cvs running, but no css. Eric Weidner <eric dot weidner at ejbsolutions dot com> Eric Weidner <eric dot weidner at ejbsolutions dot com> 2002-07-18 14:36:32 PDT
                     Re: Got eyebrowse 1.1 and 1.2-cvs running, but no css. dlr Daniel Rall 2002-07-18 18:02:31 PDT
Messages per page: